Wintermachanee

                                                                                                      Amsterdam, 14 november 2017

Lieve chanichiem, beste ouder(s) en verzorger(s),

Buiten wordt het kouder en donkerder, de ruiten moeten gekrabd worden en de verwarming mag wel een standje hoger.  Toch worden wij alleen maar vrolijker en blijer want dit kan maar één ding betekenen, Haboniem maakt zich klaar voor:

Het WINTERMACHANEE!!!!

Het belooft weer een knalfuif te worden met gezelligheid, programma’s, je beste vrienden, uitbreken en natuurlijk heerlijk eten!

Het machanee is van 22 tot en met 29 december 2017 en wij hebben jou nodig om het kamphuis volledig op zijn kop te zetten! Meld je dus nu aan!

 

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 14 november tot en met 17 december 2017. Aanmelden gaat via onze website www.aanmelden.haboniem.nl en na het aanmelden kunt u binnen twee weken voor het Wintermachanee van ons de tweede brief verwachten met aanvullende informatie.

Betaling en Early Bird-korting

Betaling gaat via de website bij het aanmelden. Indien u uw kind aanmeldt voor 1 december, dan krijgtt u een korting van €15,-  voor ieder kind. Vanaf 2 december vervalt deze korting, en zijn de prijzen voor het Wintermachanee als volgt:

 

Prijzen excl. Early Bird Eerste kind Tweede kind
Lid van Haboniem (contributie 2017 is betaald) € 190,- € 175,-
Eerste keer mee € 200,- € 190,-

Geld mag voor onze chanichiem geen reden zijn om niet te kunnen deelnemen aan onze activiteiten. Mocht u in aanmerking willen komen voor een financiële regeling, dan kunt u contact opnemen met henawelfareaanvragen@gmail.com . U dient deze financiële regeling vóór de aanmelding in orde te maken.

Voor vragen kunt u ons bellen tijdens kantooruren via 06-16479107 (maandag tot en met donderdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur).

We zien de aanmeldingen graag tegemoet en kijken uit naar het Wintermachanee!

Met vriendelijke groet,

 

Frank Smid                                                                  Alon Naamani

Rosh Wintermachanee                                                Kampen- en weekendencoördinator

winterkamp@haboniem.nl                                           kwc@haboniem.nl

06-17916536 (tijdens het machanee)                          06-16479107

In het Archief