Contact

Algemene gegevens

U kunt ons kantoor vanaf maandag tot en met donderdag tussen 18 uur en 20 uur bereiken via ons telefoonnummer 020-6443526.

Haboniem-Dror beHolland
Adres: Amsterdam (wegens veiligheidsvoorschriften maken wij ons adres niet openbaar)
Telefoonnummer:  020-6443526 (ma t/m vrij, 18-20 uur)
E-mail: info@haboniem.nl
KvK-nummer: 40533498

Bestuur (mazkiroet)

Het mazkiroet word elk jaar afgewisseld door Haboniemvrijwilligers tijdens de Zomerweïda (ALV). In het bewegingsjaar 5777 bestaat het mazkiroet uit:

Gideon
Mazkir (voorzitter), Madrichiemzaken
Gideon (20) studeert Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Vorig bewegingsjaar zat Gideon ook al in het mazkiroet als penningmeester en wilt als mazkir Haboniem naar een nog hoger niveau tillen. Zijn favoriete snack is zoute drop en het liefste speelt hij Fifa op z’n Xbox One.
Contact: voorzitter@haboniem.nl

Samuël
Misradnik (secretaris), Gap year-coördinator, Hoofd PR, Media & Communicatie
Samuël (21), of Eli zoals Haboniemers hem beter kennen, doet het eerstejaars van de de School van de Journalistiek in Utrecht. Zijn missie is Haboniem op de kaart en haar mening duidelijker naar voren brengen. Samuëls favoriete snack is kapsalon en hij kan heel goed pasta maken.
Contact: secretaris@haboniem.nl

Yaron
Gizbar (penningmeester), Israëlreiscoördinator
Yaron (21) heeft vorig studiejaar met succes zijn bachelor voor Psychologie gehaald. Dit jaar is hij onze penningmeester en onze Israëlreiscoördinator. Voor dit bewegingsjaar wilt hij Haboniem financieel gezond houden en zoveel mogelijk investeren in de toekomst. Zijn favoriete snacks zijn toch wel bitterkoekjes en steunt het Habo Hockeyteam (de Pioniers) als keeper dit jaar.
Contact: penningmeester@haboniem.nl, israelreis@haboniem.nl

Rebecca
Sgan-mazkira (vice-voorzitter), Rosj Chinoech (Hoofd Educatie), Afdelingen
Rebecca (17) zit op het gymnasium in Den Haag en zit al jaren op Haboniem. Ze wilt er voor zorgen dat zowel madrichiem als chanichiem goed op de hoogte zijn van hun omgeving en de wereld. Haar favoriete snacks zijn chocolade kanjers en ze is heel goed in slaapzakken oprollen.
Contact: chinoech@haboniem.nl, afdelingen@haboniem.nl

Shany
Machanot- en Weekendencoördinator (KWC)
Shany (21) heeft een tussenjaar genomen van haar studie Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Het eerste half jaar zal ze zich inzetten voor Haboniem als KWC, waarna Awital haar taak over zal nemen. Ze het tweede halfjaar een wereldreis maken beginnende in Hong Kong. Haar doel voor dit bewegingsjaar is geweldige machanot en weekenden organiseren voor de chanichiem. Chocola vindt ze het beste wat ooit is uitgevonden.
Contact: kwc@haboniem.nl

Awital
Machanot- en Weekendencoördinator (KWC) (vanaf Poeriemweekend)
Awital (22) is afgestudeerd in HBO Officemanager en zal tot begin 2017 een MASA-programma volgen in Israël. Vervolgens zal Awital Shany’s taak als KWC overnemen. Vanaf Poeriemweekend zal Awital zich als KWC’er zich keihard inzetten voor Haboniem en zorgen dat alle komende machanot en weekenden goed zullen verlopen. Haar favoriete snack zijn bamba’s en ze is heel goed in “heel veel praten”.
Contact: kwc@haboniem.nl (vanaf Poeriemweekend), awital@haboniem.nl

Vertrouwenspersonen

Op Haboniem zijn er twee, zowel voor de madrichiem als voor de chanichiem, vertrouwenspersonen aangesteld door het mazkiroet.

Chanichiemzaken

Het contactpersoon voor chanichiem en ouders/verzorgers is Tessa. Zij gaat over alle chanichiemzaken. Heeft een chaniech speciale (medicale) behoeftes dan kunt u dit in vertrouwen melden aan de chanichiemzaken. Ook overplaatsingen worden via haar aangevraagd, waarin ze een adviserende rol heeft in het besluit van het mazkiroet.
Contact: chanichiemzaken@haboniem.nl

Vragen over machanot en weekenden kunt u het beste mailen naar kwc@haboniem.nl. Voor vragen over het lidmaatschap kunt u het beste mailen naar secretaris@haboniem.nl.

Madrichiemzaken

Het contactpersoon voor madrichiem is Gideon, tevens onze voorzitter. Madzaken kan als bemiddelaar optreden tussen conflicten van madrichiem, is het vetrouwenspersoon van madrichiem en helpt de rosj met het maken van de opstellingen.
Contact: voorzitter@haboniem.nl

Sjaliach

Onze afgevaardigde uit Israël is voor het jaar 5777  is Michael Hess. Wat een held.
Contact: michael@haboniem.nl

Doar Tikwat

De hoofdredacteuren van het bewegingsblad van Haboniem-Dror, genaamd de Doar Tikwat, zijn Rebecca en Boaz. De redactie van de Doar Tikwat is te bereiken via doartikwat@haboniem.nl. Ook voor persberichten, ingezonden brieven en algemene vragen.

Clubhuis (moadon)

Het beheer van ons moadon (clubhuis) is handen van Hachsjarah en Alijah (H&A). Voor vragen en verhuurverzoeken kunt u contact opnemen met Eric: henabeheer@gmail.com.

Media en Communicatie

Online

Facebook: www.facebook.com/groups/haboniem/
Instagram: www.instagram.com/haboniem/
Snapchat:

Website- en facebookbeheer: Samuël, secretaris@haboniem.nl
Instagram- en Snapchatbeheer: pr@haboniem.nl

Pers

Wij geven geen interviews af. Voor interviews en informatie over de Joodse gemeenschap en/of Israël verwijzen wij u naar het CIDI, het Centraal Joods Overleg en het Joods Agentschap. Voor andere vragen en/of verzoeken kunt u mailen naar secretaris@haboniem.nl.

In het Archief